EN :  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag: żywność

 
Zakład Chemii Żywności

Zakład Chemii Żywności

Oferta Konsultacje i badania analityczne (w tym spektroskopowe, kalorymetryczne, chr...

Zakład Biotechnologii Mleka

Zakład Biotechnologii Mleka

Oferta Badania jakości mikrobiologicznej produktów mleczarskich. Doradztwo w zakresie pro...

Zakład Technologii Mięsa

Zakład Technologii Mięsa

Oferta Konsultacje dotyczące technologii przemysłu mięsnego oraz metod badania jakoś...

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

Laboratorium Oceny Żywności i Diagnostyki Zdrowotnej powołane w 2002 roku i składa się z t...

Wydział Nauk o Zwierzętach

Wydział Nauk o Zwierzętach

Oferta przykładowych badań na podstawie zrealizowanych projektów badawczych: Poprawa metod...

 
 

Projekt współfinansowany ze środków publicznych przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju

Projekt realizowany w ramach Programu „Kreator innowacyjności - wsparcie innowacyjnej przedsiębiorczości akademickiej”

 

Copyright (c) 2012 - 2013 Centrum Innowacji i Transferu Wiedzy w Agrobiznesie. All rights reserved.